Rólunk

Több, mint 10 évre visszatekintő múlt

A Cascade berendezések az elmúlt több, mint 10 évben bebizonyították, hogy valóban kiváló ár – érték arányt képviselnek. Fűtésre is gazdaságosan használható termékeinket 5 év garanciával azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a kiváló minőséghez, a fejlett technikához és a kényelmi funkciókhoz, de nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat.

Cascade logó
Friotech logó

Magyar tulajdonú vállalkozás, stabil háttér

A Cascade klímaberendezések kizárólagos forgalmazója a 2006-ban alapított, 100%-ban magyar tulajdonú Friotech Kft. A biztos alapokon nyugvó, stabil hátterű vállalkozás a világ egyik legjelentősebb márkájának, az LG klímaberendezéseknek a nagykereskedelmét is ellátja hazánkban, valamint a Gree termékek egyik legrégebbi hivatalos gyári importőre Magyarországon.

180.000 eladott készülék

Hatalmas árukészlettel, folyamatos alkatrészellátással, rendszeres képzésekkel és szakértő műszaki csapattal segítjük többezer Partnerünk a tervezéstől egészen a kivitelésig, legyen szó egyetlen lakossági készülék telepítéséről vagy akár egy komplett rendszerről. A fennállás óta eladott több, mint 180.000 készülék bizonyítja a Friotech hozzáértését és elkötelezettségét a minőségi termékek iránt.

Szakember
Négy évszak fa

Környezetbarát berendezések, elégedett partnerek

Modelljeink a mai kor követelményeinek megfelelő környezetbarát R32 hűtőközeggel működnek, és a világ vezető márkái által is használt energiatakarékos iker forgódugattyús kompresszorokkal készülnek. Több tízezer elégedett Cascade tulajdonos és a szakértő szerelők is egyöntetűan azt mondják, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú.

© Cascadeklíma.hu 2024 (ver. 5.2 "stable-test")