Garancia regisztrálása

Cascade lány - nyár

Vásárlás dátuma

A készülék vásárlása 2024-ben történjen. A készülék online regisztrációja is történjen meg a telepítést követő 30 napban a cascadeklima.hu honlapon.

Cxascade lány - ősz

Jogosult készülékek

A kiterjesztett 10 éves jótállás a következő CASCADE klímaberendezésekhez vehető igénybe: magasoldalfali mono-split készülékek, magasoldalfali multi-split rendszerek.

Cascade lány - tél

Jótállás kezdete

Az 5 éves teljeskörű jótállás időszakába beleszámít a feltételek nélküli 3 éves alapjótállás. A jótállás kezdő napja az üzembehelyezés dátuma.

Cascade lány - tavasz

Karbantartás

Az 5 vagy 5+5 éves önkéntes jótállás elengedhetetlen feltétele a karbantartás klímaberendezésen való rendszeres elvégeztetése és ennek igazolása.

Részletes feltételek

CASCADE klímaberendezéseinkre a jótállás 3 év.

A CASCADE klímaberendezéseket vásárló, fogyasztónak minősülő végfelhasználók részére lehetőséget biztosítunk 5 éves teljes körű jótállás igénybevételére lakossági felhasználás esetén, melynek feltétele a készülékek (díjmentes) regisztrációja.

Klímatulajdonosként regisztrálja 2024-ben vásárolt CASCADE klímaberendezését a telepítést követő 30 napban, és élvezheti a CASCADE 10 éves jótállását!

(5 év teljeskörű jótállás + 5 év jótállás a kompresszorra)

A 10 éves kiterjesztett jótállás feltételei:

  • A készülék vásárlása 2024-ben történjen.
  • A kiterjesztett 10 éves jótállás a következő CASCADE klímaberendezésekhez vehető igénybe: magasoldalfali mono-split készülékek, magasoldalfali multi-split rendszerek. A kazettás, légcsatornázható és mennyezeti split berendezésekre termékregisztráció esetén kiterjesztett 5 éves jótállás vehető igénybe. Egyéb termékekre (pl. VRF rendszerekre, fan-coilokra, hőszivattyúkra stb.) nem vehető igénybe kiterjesztett garancia.
  • A készülék telepítése a Friotech Kft.-vel a telepítés időpontjában szerződéses viszonyban lévő, klímaszerelésre jogosult szerelő által Magyarországon lakossági célra történjen és a készülék online regisztrációja is megtörténjen a telepítést követő 30 napban a cascadeklima.hu honlapon. A garancia regisztráció után érkező visszaigazoló e-mailt kérjük, nyomtassa ki, és a jótállási jegyhez csatolva őrizze meg, mert ezzel tudja szükség esetén igazolni a jogosultságot!
  • Az 5 éves teljeskörű jótállás időszakába beleszámít a feltételek nélküli 3 éves alapjótállás. A jótállás kezdő napja az üzembehelyezés dátuma. Ha az üzembehelyezés a vásárlás után több, mint 6 hónappal történik, akkor a jótállás a vásárlás dátumával kezdődik.
  • Az 5 vagy 5+5 éves önkéntes jótállás elengedhetetlen feltétele a klímaberendezés az üzembe helyezést végző szakember által megállapított – helyi adottságokhoz igazodó – gyakoriságú, ennek hiányában legalább évi 2 alkalommal történő karbantartás elvégeztetése és ennek igazolása.
  • Az 5 vagy 5+5 éves kiterjesztett jótállási igény érvényesítésének elengedhetetlen feltétele, hogy a fogyasztó rendelkezzen a feljogosított szerelő által érvényesített jótállási jeggyel, a vásárlást igazoló számlával, valamint a karbantartási jegyzőkönyvek eredeti, igazolt példányával. A kiterjesztett jótállás lehetőségét csak fogyasztónak minősülő végfelhasználók számára biztosítjuk lakossági felhasználás esetén.
  • A jótállási időszak 6-10. évében a jótállás kizárólag a kompresszor meghibásodását fedezi. Ebben az esetben a forgalmazó döntése alapján a következő eljárások egyikét alkalmazza: a meghibásodott kompresszor díjmentes kijavítása / díjmentesen cserekompresszor biztosítása / pénzvisszatérítés / díjmentesen – a meghibásodott készülékkel egyenértékű, hasonló műszaki specifikációjú – cserekészülék biztosítása
  • Cserekészülék, vagy cserekompresszor biztosítása esetén a beszerelés díját az önkéntes jótállás nem fedezi. Készülékcsere esetén nem kezdődik újból a jótállási időszak.
  • Önkéntes jótállást csak valós adatok megadása esetén vállal a forgalmazó

1/7

Tulajdonos adatai

2/7

A telepítés helye

3/7

Telepítő adatai

Szerviz címe

4/7

Beltéri és kültéri egység adatai

5/7

Üzembe helyezés

6/7

Miért minket választottál?

Miért választottad a Cascade klímát? (kötelező)


Honnan értesültél a Cascade-ról? (kötelező)


Miért voltál elégedett a telepítő szakemberrel? (kötelező)


Hol találkoztál a Cascade hirdetésekkel? (kötelező)

Áttekintés

Tulajdonos adatai

Termék:

Név:

Telefonszám:

E-mail cím:

A telepítés helye

Irányítószám, város:

Utca, házszám:

Telepítő adatai

Teljes neve:

Telefonszáma:

Irányítószám, város:

Szerviz címe

Irányítószám, város:

Utca, házszám:

Beltéri és kültéri egység adatai

Beltéri egység típusa:

Beltéri egység gyári száma:

Kültéri egység típusa:

Kültéri egység gyári száma:

Üzembe helyezés

Dátuma (év/hónap/nap):

A kibocsátott számla sorszáma:

Ezt az oldalt reCAPTCHA védi a Google Adatkezelési tájékoztató és az Általános Szerződési Feltételek alapján.

© Cascadeklíma.hu 2024 (ver. 5.2 "stable-test")